6 Haziran 2012 Çarşamba

Kurabiye (Cevizli ve Krem Şantili)





Malzemeler:
1 Su bardağı sıvı yağ
1 Su bardağı çekilmiş ceviz
1 Paket krem şanti (kremşanti kutusundaki 2 adetten sadece 1 tanesi)
Aldığı kadar un
Kurabiyelerin üstü için pudra şekeri

Yapılışı:
Malzemelerin hepsini iyice yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığında olacak şekilde un ilave edin. Ufak yuvarlaklar yaparak yağlı kağıt konulmuş tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında hafif pembeleşene kadar pişirin. Çok çabuk pişmektedir. Fırını sık sık kontrol edin. Kurabiyeler hafif ılınmaya başlayınca pudra şekerine bulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder